Over mij

Mijn foto’s zijn qua vorm en compositie eenvoudig en klassiek. Ik werk zoveel mogelijk met bestaand licht hierdoor komt mijn eigen karakter terug in de foto’s. Of het nu gaat om een portret of reportage ik probeer een overeenkomst in benadering en uitstraling te realiseren zodat het menselijke gevoel er altijd in zit.

Bij mijn abstracte foto’s probeer ik iets weer te geven zoals het gewoonlijk niet gezien wordt. Kijkend naar details, patronen, lijnen, vormen en kleuren van het onderwerp en die gebruiken om er een boeiend beeld van te maken.

 

Samenwerking Rik Denekamp en Jessica Verspuy

Ik werk veel samen met Rik Denekamp. Gezamenlijk hebben we al meerdere exposities en projecten gedaan. In de fotografie zijn wij elkaars sidekick, door onze eigen specifieke interesse samen te voegen ondersteunen we elkaar in onze passie en kwaliteit. Door het combineren van onze eigenschappen komen wij op eigen initiatief tot projecten. Ook werken wij in opdracht. Onze projecten worden volledig door ons zelf uitgewerkt vanaf het fotograferen, eventuele tekstuele deel en het exposeren of publiceren.

www.rikdenekamp.nl